Det var nu vi skulle börja med 6 dagar/veckan nu ja.

Lyckades få ihop i alla fall 5 dagar senaste veckan. Trodde jag skulle dö lite mer men formen verkar ju helt ok ändå. Det är som att kroppen börjar vänja sig vid att köra lite oftare och återhämtar sig mycket snabbare. Det känns också som att den allmänna energin är mera befintlig och allmänt jämn än tidigare.

I fredags körde vi lite extra i dojon. Vi hade också fint sällskap av min son William som tog lite fina bilder åt oss med!

Vi körde 3 minuters – intervaller på säck med både ben och armar + lite styrka. 3 minuter eftersom en match är det helt enkelt (iaf första, förlängning 2 min). Blev positivt överraskad över hur fräsch jag ändå kände mig efter 3 dagar i sträck!

Annars har det tagit mer och mer tid att skriva de här inläggen. Har försökt med detta t.ex. ända sedan i fredags men har inte riktigt orkat eller somnat väldigt tidigt på kvällen. Vardagen gör sig gällande och man blir trött av mycket träning helt enkelt! Det är väl tur att det är några veckor det handlar om. =)

I övrigt börjar det kännas lite som att jag inte riktigt vet vad jag gör längre, haha. Eller snarare kanske att jag inte orkar tänka så mycket längre. Lite grand som när man pluggat ett tag och man inte riktigt orkar hålla uppe samma energi eller fokus, man bara kör på fram till tentan.

Den här veckan däremot har det blivit tre dagar i sträck men jag har också varit ganska trött. Imorgon blir det nog vilodag men kanske drar ut och springer eller nåt på lördagen istället. (Facit: Somnade med William (igen) på lördagen och vaknade förkyld på söndagen så att…)

Gällande tävlingen är det enligt arrangörerna rätt många EM – tävlingar som arrangeras i Europa och därför blir oftast ingen av dem jättestora. I vår viktklass verkar det bli vi 4 som kör, så vi får väl hoppas att jag och Maria inte behöver mötas det första vi gör då i så fall. ;p

Bonus! De som hamnar i semi ju tydligen bryta plankor också, vilket ingen av oss gjort tidigare, haha. Börjar ju bli rätt så tajt om vi ska fixa det så vi får väl försöka ordna några så snart som möjligt! Bilder på det kommer garanterat…

That´s all folks!